Infovista blir en av de första hyresgästerna i Svalan, Skellefteå Industrihus nya kontorshus vid älven. Huset står klart i slutet av 2021 och flytten går redan vid årsskiftet. Att det blev Svalan beror på den hållbara profilen som uppmuntrar till både välmående och ett aktivt liv.

- Svalan ger oss möjligheten att forma framtidens kontor med nya möjligheter till samarbeten både på plats och med arbete på distans. Förutom moderna kontorslösningar främjar lokalens profil och läge till ett aktivt liv. Det finns både gott om cykelparkeringar och omklädningsrum vilket gör det enkelt för oss att gå eller ta cykel till jobbet. Hela fastigheten har ett miljötänk som passar med Infovistas mål när det gäller våra anställdas välbefinnande och låga koldioxidutsläpp säger Ewa Furtenback, administratör på Infovista.

Svalan har en tydlig hållbarhetsprofil. Huset är byggt med en stomme helt i trä och stort fokus har lagts på energibesparande åtgärder. Svalan har dessutom ett läge som uppmuntrar till välmående.

- Det finns en gemensam takterrass med fantastisk utsikt över älven och Skellefteå. Jag är övertygad om att den kommer att uppskattas mycket av både medarbetare och framtida gäster till Infovista, säger Anna Ersson, kund och marknadschef på Skellefteå Industrihus/Skebo.

Infovista är redan idag en hyresgäst till Skellefteå Industrihus med kontor på Campus. Dessa ytor blir nu tillgängliga för verksamheter med koppling till utbildning och forskning.

- Vi är väldigt glada över att vi får fortsatt förtroende som hyresvärd till Infovista och ser fram emot att gemensamt utveckla Svalan till framtidens kontor, avslutar Anna Ersson 


Lediga Lokaler